Tampereen kaupunkiseudun innovaatiosetelin syksyinen hakukierros sulkeutui viime sunnuntaina (17.9.2017) klo 24.00. Mukaan ehtineiden ja hakuehdot täyttäneiden yritysten kesken suoritetaan  seuraavaksi ns. innovaatioseteliarvonta, jolla budjetoitu setelirahoiutus jaetaan onnekkaiden kesken - arvonnan tuloksista ilmoitetaan setelin saajille viimeistään perjantaina 22.9.

Vuoden 2017 viimeinen hakukierros sai päivityksiä hakuehtoihin

Tampere innovaatioseteliarvonta
Tampereen seutukunnan alueella jaetaan omat innovaatiosetelit - tällä kertaa arvonnan avulla.

Uutena edellytyksenä alkuvuoden hakuun oli tarkennus, että setelin hakijayrityksellä pitää olla kotipaikka tai vähintään toimipiste Tampereen kaupunkiseudulla, johon lukeutuvat Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Orivesi. Ajatuksena oli, että innovaatioseteli edistäisi näin entistä vahvemmin Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategiaa. Aiemmissa hakukierroksissa seteleitä on myönnetty myös muualta tulleille yrityksille, sen oletuksen perusteella että hakijalla on joka tapauksessa linkkejä Tampereen seudulle. Tämä ei kuitenkaan täysin toteutunut, joten tältä osin hakukriteereitä kiristettiin.

Toivottavasti setelihanke saa jatkoa, sillä ohjelma on saattanut useita yrityksiä lähemmäs innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja, joiden hankkiminen on eritoten pienissä yrityksissä ollut usein suuren kynnyksen edessä.

 

 

Haluatko ensi kerralla mukaan setelihakuun? 

 Kerro hieman yrityksestäsi, niin Excedea auttaa tunnistamaan potentiaalisimmat rahoitusmahdollisuudet

 

Innovaatioseteliarvonnan tulokset julki perjantaina 22.9