eurostars promootiohaku korea ruotsi

Eurostars rahoitus tukee tutkimus- ja kehitystyöhön panostavia pk-yrityksiä. Rahoitusohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2007 alkaen, ja se tukee kansainvälistä tutkimusyhteistyötä ja innovaatioprojekteja, jotka voidaan kaupallistaa nopeasti.

Koska ohjelma korostaa yhteistyötä, on hakijan oltava vähintään kahden eri Eurostars-maasta tulevan yrityksen muodostama konsortio. Tämän lisäksi päähakijan pitää olla pk-yritys ja täyttää tietyt T&K-investointeihin liittyvät reunaehdot. Konsortiossa voi olla mukana myös suurempia yrityksiä, tutkimuslaitoksia tai yliopistoja.

Elokuun 2018 lopulla avattiin Eurostars promootiohaku jonka tarkoituksena on kerätä ehdotuksia hankkeista Suomen, Ruotsin ja Etelä-Korean välillä. Haku on avoinna toimialarajojen yli, joskin erityispainotuksen saavat hankkeet seuraavilta sektoreilta: Smart Mobility, Smart Industry, Circular Economy, Smart Health, Smart Energy.

Suomen päässä kansallisen tason rahoitusta koordinoi Business Finland. Esihaku ohjelmaan on nyt käynnissä, ja kommentoitavia hakemuksia pyydetään vuoden 2018 loppuun mennessä.

Suunnitteletko EUROSTARS rahoitusta?

Kerro yrityksestäsi, niin me kerromme miten pääset alkuun hakemusprosessissa

 

Uusi Eurostars haku hankkeille Ruotsiin ja Etelä-Koreaan
Tagged on: