Finnpartnership jakaa tukirahoitusta yrityksille, jotka ovat menossa kehittyville markkinoille. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta ja aikasempaa kokemusta organisaation hakemusprosessista ei ole, niin kannattaa harkita osallistumista Finnpartnershipin järjestämiin hakemustyöpajoihin. Työpajojen varsinaisena porkkanana on mahdollisuus hankkia ensikäden tietoa hakemusprosessista sekä rahoitushakemuksesta suoraan Finnpartnershipin omilta asiantuntijoilta.

Työpajaan osallistuminen vaatii hieman valmistautumista

Finnpartnership hakemus
Ote Finnpartnershipin rahoitushakemuksesta. Hakijan tulee täyttää myös perustietolomake, budjettilaskelma, vaikuttavuusarviointi sekä De minimis sitoomus.

Jo ilmoittautumisen yhteydessä osallistujia pyydetään kertomaan hieman yrityksen omasta liiketoiminnasta sekä siitä, minkälaisia liikekumppaneita yritys on kehittyviltä markkinoilta hakemassa. Avoimuus kannattaaa, sillä tällöin hakemustyöstöön on helpompi saada suoraa sparrausapua sekä mahdolliset yhteistyösynergiat pomppaavat paremmin esiin. 

Oma vinkkini on, että Finnpartnership hakemus kannattaa tsekata läpi jo ennen työpajaan ilmoittautumista.. eikä rahoitusehtojen silmäilystäkään ole haittaa. Näin varmistat ettet istu puoltapäivää workshopissa tuunaamassa hakemusta, joka ei loppujen lopuksi sovellukkaan yrityksellesi.

Finnpartnership hakemus (jos hakemuspohja ei aukea, niin kannattaa päivittää Adobe Readeri tai kokeilla avaamista toisella selaimella)

Finnpartnership rahoitusehdot

Vuoden 2017 aikana järjestetään yhteensä 10 työpajaa, joista puolet on jo näin toukokuuhun tultaessa ehditty pitää. Helsingissä järjestettävät hakemuspajat pidetään torstaisin ja seuraavat ajankohdat kannattaa napata talteen.

-Torstai 17.8 - ilmoittautuminen  viimeistään 7.8.

-Torstai 21.9 - ilmoittautuminen viimeistään 11.9.

-Torstai 30.11 - ilmoittautuminen viimeistään 20.11

Helsingin työpajojen lisäksi tiistaina 30.5 järjestetään työpaja Jyväskylässä. Ilmoittautuminen pajoihin onnistuu suoraan Finnpartnershipin nettisivuilta. 

 

Kiinnostaako Finnpartnershipin tukirahoitus? 

Kerro meille kehittämistarpeestasi niin me autamme rahoituksen hakemisessa.

 

 

Finnpartnership hakemus tutuksi hakemustyöpajoissa